-

Paj med gravlax och spenat
1 timme och 30 minuter -

Texmex-paj med nachos
40 minuter -

Medelhavspaj med grönsaker och delikatesser
1 timme och 30 minuter -

Rågbröd med sill, ägg och brynt smör
30 minuter -

Tunnbröd med räkröra och omelett
30 minuter -

Focaccia med kyckling och spenat
30 minuter -

Pita med blomkål och hummus
30 minuter -

Hallonformar med kokos och lime
40 minuter + kyltid och ugnstid -

Lemon curd- och marängsnitt
30 minuter + ugnstid -

Mjölkchoklad-och pistagecookies
45 minuter + kyltid och ugnstid -

Köttfärsgryta med vitkål – läsarrecept
-

Långkokt högrevsgryta
2 ½ timmar -

Fisk- och skaldjursgryta
1 ½ timme -

Kryddig korvgryta
40 minuter -

Tomatgryta med tortellini och parmesan
Ca 1 timme -

Paneer masala
Ca 1 timme