Läcker löjromspizza – recept av Mischa Billing
Lyxig pizza med löjrom och dill. Perfekt som förrätt!
Lyxig pizza med löjrom och dill. Perfekt som förrätt!
En läcker pizza med champinjoner och ost i form av både västerbottenost och mozarella. Perfekt bjudmat!
Sandras pizzadeg ”The one” gör pizzan fantastiskt god! Du kan använda den för att göra hennes klassiska margherita (se länk till recept nedan) eller till din egenkomponerade pizza.
Pizzaklassikern Margherita, eller ”Maggan”, som den heter på restaurang Mastio, är så enkel i sina rena smaker. Allt hänger på råvarorna, tipsar Sandra.
Du behöver 1 pkt pizzadeg färdig (400 g) 1 burk crème fraîche 3 dl Parmesan-ost fint riven 2 st zucchini 1 msk olivolja 2 st…
Du behöver 800 g färdigköpt pizzadeg 2 dl crème fraîche 150 g riven mozzarella 1 krm svartpeppar 250 g sötpotatis 1 msk olivolja 2 krm…
Du behöver 1 st förpackning färdig pizzadeg 2 st mozzarellaostar 50 g pecorino- eller parmesanost 2 msk olivolja 8-10 prt svarta oliver 2 msk finhackade…
Du behöver pizzadeg för 4 personer ca 800 gram, färdigköpt eller hemmagjord 300 g naturell färskost 200 g riven västerbottenost 1 st stånd fänkål 2…
Du behöver 1 st rulle kyld färdig pizzadeg 150 g färskost med vitlök 1 dl tapenade från burk 400 g kronärtskocka 1 burk 2 tsk…
Du behöver 500 g färskpotatis 3 msk olivolja salt och peppar 1 st förp pizzadeg 2 dl crème fraîche 100 g riven pizzaost 150 g…