Välkommen till Icakurirens läsarresor

Många av oss längtar efter att resa, upptäcka nya platser, äta gott, njuta av solen,m vacker natur och omtalade sevärdheter. Under 2023 erbjuder Icakrurien utvalda resmål, populära favoriter i repris såväl som nya spännande destinationer.

Under ”Aktuella läsarresor” publicerar vi alla årets läsarresor i takt med att de kommer ut i tidningen. Är du här för att finna inspiration så hittar du vårt arkiv på tidigare resor längre ner på sidan.

Aktuella läsarresor

 • Opera, kaféer & vita vackra hästar i vackra Wien

  Opera, kaféer & vita vackra hästar i vackra Wien

  Följ med oss till musikens, kulturens och kaféernas stad Wien och njut av förstklassig opera, spännande historia, legendariska hästar och läckra bakverk.

 • Så kan du resa smartare – och spara pengar

  Så kan du resa smartare – och spara pengar

  Vill du resa utomlands på en budget? Här är några tips för hur du kan få ut det mesta av upplevelsen – och samtidigt göra av med mindre pengar.

 • Möt den vilda naturen på Färöarna!

  Möt den vilda naturen på Färöarna!

  Mitt ute i Atlanten ligger lilla öriket Färöarna med gröna berg, mäktiga vattenfall och branta klippor. Under fem dagar i maj bekantar vi oss med detta sällan besökta land, tar del av dess historia och njuter av fantastisk natur.

 • Res till Island och upptäck elden och isens ö – Favorit i repris

  Res till Island och upptäck elden och isens ö – Favorit i repris

  Precis som när vikingarna först kom till elden och isens ö för över elva hundra år sedan möts vi av ett kargt lavalandskap, kraftfulla vattenfall, ödsliga vidder, varma källor, glaciärer och snöklädda bergstoppar.

 • Res med oss på Hurtigruten – Världens vackraste sjöresa!

  Res med oss på Hurtigruten – Världens vackraste sjöresa!

  Följ med på vår populära läsarresa med Hurtigruten! Vi färdas längst den 250 mil långa kuststräckan och lägger till i 32 hamnar med korta eller längre uppehåll. Dessutom besöker vi Bergtatt, en magnifik marmor- och kalkstensgruva.

 • Kryssning på Rhen – läsarresa med Icakuriren

  Kryssning på Rhen – läsarresa med Icakuriren

  Flodkryssning med helpension genom Frankrike, Tyskland och Holland som kombineras med vinprovningar, pulserande stadsliv, blomsterprakt i världens största tulpanpark Keukenhof och inte minst paraden Blomstertåget. Resan ges bara en gång per år, så passa på! 

Tidigare läsarresor

Annons
Scroll to Top