Njut av träning, natur och härligt umgänge med oss!

Upplev aktiva tränings- och semesterdagar i genuin hälsingeanda på Camp Järvsö! Här njuter vi av god mat, att få röra på oss i de natursköna omgivningarna och av varandras sällskap.

ENERGIBOOST. Upplev aktiva tränings- och semesterdagar i genuin hälsingeanda på Camp Järvsö! Här njuter vi av god mat, att få röra på oss i de natursköna omgivningarna och av varandras sällskap.

Följ med Icakuriren till Järvsö 28 april – 2 maj eller 29 sept – 2 okt 2024!

Bo bekvämt, ät gott och skapa minnen tillsammans med
likasinnade!

Ge dig själv 5 dagars mångsidig träning, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte heller våra styrkepass som inspirerar till att träna upp en stark kropp.

Utforska den vackra naturen med en guidad vandring runt Kalvsjön eller välj att ge dig ut på de omkringliggande vandringslederna på egen hand. Hos oss är varje dag en ny möjlighet att uppleva det bästa av Hälsinglands natur!

När kvällen närmar sig samlas vi för goda måltider och gemensamma aktiviteter, skapade för att främja samvaro och nya vänskaper.

Välkommen till en aktiv och rolig atmosfär i Järvsö, där åldern bara är en siffra!

Utsikt över sjön från Camp Järvsö
Njut av natursköna Järvsö i det genuina Hälsingland.

Dag 1 Träning och mingel

Vi anländer till natursköna Camp Järvsö och börjar vistelsen med en eftermiddag av blandad träning och avslutar dagen med välkomstmingel och middag. 

Dag 2 Yoga och utequiz

En dag fylld med aktiviteter mellan morgonyogan och kvällens unika utequiz vid eldens sken, inklusive CrossRun och stabiliserande rörlighetsträning.

Morgonyoga med en magisk utsikt.

Dag 3 Vandring 

Vi upplever sjöns lugn under en vandring, följt av varierande träningspass. Under vårresan avslutar vi denna tredje dag med traditionellt Valborgsfirande.

Dag 4 Yoga och bågskytte

Vi börjar dagen med morgonyoga, fortsätter med ett bergspass, och utforskar under eftermiddagen något som kanske är nytt för många: bågskytte.

Ett bad i ljuvliga Kalvsjön är ett måste!

Dag 5 Blandad träning

Vår sista dag inleds med yoga och morgonpromenad, följt av ett avslappnande rörlighetspass och en sista omgång bågskytte. Därefter är det dags att packa väskan för att bege oss mot våra hemorter igen! 

Resfakta

Avresa 28 april

Hemresa 2 maj

alternativt 

Avresa 29 september 

Hemresa 3 oktober

Pris Från 4 990 kr per person i delat dubbelrum

Allt detta ingår

  • l Helpension från middag dag 1 till lunch dag 5, dvs 
  • 4 frukostbufféer, 
  • 4 luncher och 4 middagar 
  • l Logi 4 nätter i vald rums-kategori 
  • l Alla aktiviteter enligt program 
  • l Transport till och från Järvsö station om du reser med tåg 
  • l Fri parkering 
  • l Fri wi-fi 
  • l Tillgång till gym 

Vid bokning får du övriga resevillkor.

Vi reserverar oss för eventuella program, – pris, – och tidtabelländringar utanför vår kontroll.

Värt att veta

Plats: Camp Järvsö ligger 7 km från Järvsö, cirka 3 timmar med tåg från Stockholm central.

Boende: Från bekväma rum och lägenheter till den rustika Timmerstugan och charmiga glampingtält.

Övrigt: Camp Järvsö har idrottshall, gym, boulebana, yogasal och ett aktivitetsrum där man bland annat kan spela pingis. Det finns också ett utomhusområde för gruppträning, friidrottsgrenar, bågskytte och en Mästarbana. Det finns ett elljusspår på ca 2 km där man kan springa, köra CrossRun, gå en meditationsvandring eller spela Discgolf.

I skogen finns ett ”skogsbadsrum” där man kan vila eller meditera i utplacerade hängmattor. Vid sjön kan man bada och basta i vedeldad bastu. 

Boka

Ring: 0651-56 41 36

Mejla: info@campjarvso.se

Eller besök: www.campjarvso.se

Resan är ett samarbete mellan Icakuriren och Camp Järvsö.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top