Följ med på träningsresa till Portugal

Kickstarta hösten! Tillsammans med Icakuriren och Springtime Travel åker du på träningsresa till Portugal. Du får intressanta föreläsningar, massor av träningspass, god mat och trevligt umgänge.

Följ med på träningsresa till Portugal
Evy Palm
Bli inspirerad av löpardrottningen Evy Palm.
Följ med på träningsresa till Portugal
Sjukgymnasten Linus Johansson
Sjukgymnasten Linus Johansson leder dig genom olika pass och föreläsningar.
Följ med på träningsresa till Portugal
Självklart finns det tid att njuta på stranden eller besöka den mysiga byn.

Förläng sommaren och njut av Portugals sol och värme på resan till Training Camp i samarbete med Springtime Travel. Veckan passar dig som vill komma igång med träningen

Det finns under veckan en mängd olika aktiviteter att testa på och bli inspirerad av. När du inte tränar finns den härliga stranden och den mysiga byn att utforska. Skön avkoppling blandat med roliga pass ger den perfekta semestern.

Bland ledarna på plats finns löpardrottningen Evy Palm, hon håller i kommaigång-löpning och löpskolning. Malin Ewerlöf tipsar om teknik och upplägg. Anders Szalkai finns även på plats och erbjuder tuffa pass för dig som vill springa lite fortare.

Linus Johansson sjukgymnast– eller friskgymnast som han kallar sig -och författare är på plats och erbjuder pass som kettlebells och Soma Moves. Han kommer även ha en föreläsning och träning.

Vill du ha en behandlingsmassage eller tips och råd om träning bokar du tid med naprapat Hasse Castengren.

Boka

  • Boka in dig med koden ICAKURIREN och få 250 kr i rabatt med samma kod.
  • Veckan pågår 28 september till 5 oktober och priset är från 10 995 kr.
  • Springtime Travel Tel 08-54553540 
  • Boka och läs mer springtime.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top