Höstens energikick – dygnskryssning med Icakuriren

Under 22 timmar umgås vi tillsammans med Icakuriren på Viking Line Cinderella där vi bjuder på fullspäckat program med spännande föreläsningar och personliga möten. Det blir mingel med egenkomponerad trerättersmeny, underhållning och flera överraskningar!

Programledaren och musikern Anton körberg leder oss genom programmet med gästspel från vår chefredaktör Helena Rönnberg.

Ombord möter du Icakurirens profiler. Hedvig Andér och Helené Hagman från Modejouren och SVT:s Go’kväll som kommer att styla och ge tips. Du kommer inspireras av alltid lika underhållande Birgitta Rasmusson. Träffa vår relationsexpert Ingemar Gens och få stickningstips från Johanne Lähdin. Författaren Marie-Louise Marc och förläggaren Pia Printz pratar om varför vi älskar må bra-böcker och om att våga byta bana i livet. Vi får lyssna på dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson. Det och mycket mer upplever vi under vårt gemensamma dygn!

Resdatum

18-19 oktober 2018

Pris

Från 1 254 kr för del i dubbelhytt. Bokningskod ICAKURIR

 

Allt detta ingår i resans pris
  • Alla föreläsningar 
  • 3-rättersmiddag specialkomponerad av Icakuriren
  • Resa med Viking Line Cinderella Stockholm– Mariehamn tur och retur
  • Boende – del i dubbelhytt
  • Stor frukostbuffé
  • Lunchbuffé
  • Taxfree ombord
Så här bokar du

Ring Viking Line på 08-452 40 00 och uppge bokningskod ICAKURIR eller boka online genom att klicka här.

Viking Line erbjuder bussar över hela sverige! Här finns busskarta>>

Höstens energikick – dygnskryssning med Icakuriren
Höstens energikick – dygnskryssning med Icakuriren
Anton körberg

Programledaren och musikern Anton Körberg navigerar oss genom vårt fullspäckade program.

Modejouren

Träffa Modejourens experter, stylist Hedvig Andér och frisör och makeupartist Hélène Hagman som kommer att ge en kvinna en helt ny stil ombord på Cinderella. De kommer även att föreläsa och ge sina ge sina bästa tips och råd.
– Vi vill hjälpa kvinnor att hitta en stil som passar med deras personlighet. Vi uppmanar kvinnor att sträcka på sig och se på sig själva och sin kropp som en tillgång. säger Hedvig Andér.
– Känner man sig fin på utsidan mår man också bättre på insidan. En ny frisyr och en passande makeup ger kvinnor mod att kliva fram och synas, menar Hélène Hagman.

Birgitta Rasmusson

Birgitta Rasmusson är mångårig medarbetare i Icakuriren, och var under 20 år chef för ICA:s provkök. I TV-rutan känner du främst igen henne från Hela Sverige bakar i TV4.

Sofia Antonsson

Sofia Antonsson är leg dietist och expert på IBS och maghälsa. Att skapa sig balans i magen är av mycket större betydelse än vi tidigare trott och helt plötsligt ska alla balansera sin tarmflora. Följ med Sofia på en resa bland tarmbakterier, probiotika och hälsotrender och få svar på dina frågor. Du får lära dig hur stress påverkar magen och enkla tekniker för att minska vardagsstressen och hitta balans i livet.   

Pia Printz och Marie-Louise Marc

Pia Printz berättar om hur en livskris fick henne att våga förverkliga sin dröm om att starta bokförlag. Nu ger förlaget ut författare som Jojo Moyes och David Nicholls, och Pia känner fortfarande att hon har världens bästa jobb. Marie-Louise Marc hade burit på författardrömmar i många år, när plötsligt en annan typ av livskris gjorde att drömmen fick ju ny fart. Pia och Marie – Louise pratar också om varför feel good – litteraturen fått sådant uppsving och varför många av oss kan behöva det i våra liv.

Johanna Lähdin

Upplev stickmagi med stickexperten Johanne Ländin.

Skrattyoga med Tanja Dyredand

HA HA HA, ja det går utmärkt att skratta dig till inre och yttre balans.

På fredagsmorgonen bjuds det på ett bubblande återhämtande skrattyogapass med Tanja Dyredand. Här kan alla vara med! Det är otvunget, okomplicerat och glädjefyllt. Minskad stress, ökad kreativitet och livsglädje får du på köpet. Passet som baseras på metoden ‘Laugh for no Reason’ avslutas med avslappnande guidad mikromeditation.

Tanja Dyredand gick själv in i väggen för några år sedan efter mångårig stress. Yoga, meditation och mycket skratt blev hennes väg tillbaka. Idag är hon skrattyogainstruktör och cert. yogalärare och mindfulness coach.

Ingemar Gens

Träffa Icakurirens relationsexpert Ingemar Gens.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top