Kryssa längs Kanarieöarna och Madeira!

Upplev flera av Kanarieöarnas fina hamnstäder med sevärdheter, matupplevelser och exotiska natur. Varva med att koppla av på soldäck på det helt nya kryssningsfartyget Mein Schiff 7, som också erbjuder gott om restauranger och underhållning. På denna resa ingår dessutom ett besök på vackra blomsterön Madeira.

Ö-KRYSSA Upplev flera av Kanarieöarnas fina hamnstäder med sevärdheter, matupplevelser och exotiska natur. Varva med att koppla av på soldäck på det helt nya kryssningsfartyget Mein Schiff 7, som också erbjuder gott om restauranger och underhållning. På denna resa ingår dessutom ett besök på vackra blomsterön Madeira.

Semesterklassikerna Gran Canaria, La Palma och Fuerteventura har du kanske besökt tidigare. Men här har du chansen att uppleva Kanarieöarna från en ny sida. På köpet får du blomsterön Madeira och två sköna heldagar ombord på Mein Schiffs helt nya fartyg. Vår kryssning utgår från Las Palmas på Gran Canaria där vi får en kväll och en hel dag innan fartyget kastar loss för vidare färd mot Teneriffa.

Njut av svalkande dopp i poolen på däck eler en god bok i en solstol.

Ombord njuter du av det goda livet, skandinavisk design och en avslappnad atmosfär. Här kan du koppla av på soldäck, ta ett dopp i poolen eller ta del av aktiviteter och underhållning ombord. Detta är en resa där du får allt i ett, både härliga upplevelser till havs och möjligheten att utforska flera spännande hamnstäder i behagligt tempo och klimat. Premium All Inclusive innebär att ett brett utbud av dryck- och matupplevelser från hela världen ingår på vår kryssning.

Välkommen att följa med!

DAG 1 Ankomst Las Palmas, Gran Canaria

Vid ankomsten till Las Palmas väntar vår färdledare i ankomsthallen för färd till vårt centralt belägna hotell. Kvällen är till fritt förfogande – kanske vill du besöka en av stadens många bodegor eller ta en promenad längs den kilometerlånga stranden Las Canteras?

DAG 2 Las Palmas, Gran Canaria

Efter frukost beger vi oss mot hamnen för att checka in på fartyget. Eftermiddagen kan du spendera ombord eller så kan du fortsätta att utforska Las Palmas på egen hand. Det finns gott om tid till att njuta av lunch, bad och andra aktiviteter, då fartyget lämnar kajen först klockan 22.30.

Det finns gott om tid att upptäcka Las Palmas och njuta av dess vackra byggnader.

DAG 3 Santa Cruz, Teneriffa

Under morgonen lägger fartyget till i Teneriffas myllrande huvudstad Santa Cruz. Stadens gator kantas av både restauranger, butiker och en rad populära sevärdheter. Det är lätt att förälska sig i denna ö, med en natur som växlar mellan vackra stränder, lummig grönska och dramatiska bergsområden med karga raviner.

DAG 4 Santa Cruz, La Palma

Under natten har vi förflyttat oss till den vackra ön La Palma. Ön är betydlig mindre än sina mer välkända kanariska syskonöar, men bjuder på en vildare och mer exotisk och orörd natur. Huvudstaden Santa Cruz de la Palma anses vara en av de vackraste städerna på Kanarieöarna. Här hittar vi anrika 1500-talsbyggnader, charmerande träbalkonger, små torg och historiska sevärdheter.

DAG 5 En dag till havs

Idag får vi en skön dag till havs för att smälta alla intryck. Sjunk ned i en solstol, slappna av och beskåda vyerna från soldäck. Njut av en cappuccino eller kanske en liten aperitif, medan fartyget kryssar vidare mellan de fantastiska Kanarieöarna.

Funchal, staden som är belägen på Madeiras sydkust är uppkallad efter en väldoftande vil ört, traditionellt känd som fänkål.

DAG 6 Funchal, Madeira

Välkommen till Funchal på den vackra blomsterön Madeira. Den färgstarka huvudstaden är både en levande och mångsidig hamnstad, som bjuder på strandpromenader, jakarandaalléer, saluhallar, museer, restauranger och bodegor med Madeiraprovning.

DAG 7 En dag till havs

Ännu en härlig dag till havs där vi tar del av fartygets stora utbud av aktiviteter och underhållning ombord medan vi kryssar vidare.

DAG 8 Puerto del Rosario, Fuerteventura

Vi vaknar upp i fiskesamhället Puerto del Rosario som är den perfekta utgångspunkten oavsett vilken del av ön Fuerteventura du vill utforska. Ön är framför allt känd för sina milslånga stränder med vit finkornig sand och kristallklart vatten, även om ön erbjuder mycket mer än så.

Fuerteventura – ön med de fina sandstränderna, kristallklara vattnet och det karga landskapet.

DAG 9 Las Palmas, Gran Canaria

Efter frukost checkar vi ut från fartyget. I hamnen vän-tar vår buss som tar oss till flygplatsen för hemresa till nordligare breddgrader.

Resfakta Kryssning Kanarieöarna och Madeira

Avresa 23 november 2024

Hemresa 1 december 2024

Avreseort: Arlanda, andra avreseorter på förfrågan.

Pris: från 23 995 kr i del av hytt.

Tillägg per person:

 • Hytt med fönster 1 500 kr
 • Hytt med balkong 4 500 kr
 • Enkelhyttstillägg 13 500 kr
 • Avbeställningsskydd 7,3% av resans pris

Allt detta ingår:

 • Direktflyg från Arlanda* till Las Palmas inkl incheckat bagage t/r
 • Transfer från flygplats till hotell
 • 1 natt på hotell AC Gran Canaria, Las Palmas inkl frukost
 • Transfer från hotell till fartyg
 • 7 nätters kryssning i vald hyttkategori
 • All Inclusive mat & dryck under hela kryssningen
 • Dricks till personalen ombord
 • Underhållning och shower ombord
 • Aktiviteter och gym
 • Hamnavgifter och skatter
 • Transfer från fartyg till flygplats
 • Färdledare från Kryssningar.se
 • Representant från Icakuriren (vid minst 25 deltagare)
 • Lagstadgad resegaranti

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll.

Boka resan idag

Ring 0700-34 00 00

Mejla info@kryssningar.se

Besök www.kryssningar.se

Den här resan är ett samarbete mellan Icakuriren och kryssningar.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top