AVSLUTAD RESA Njut och må bra med Icakuriren på Mallorca!

HÄLSORESA Följ med på en aktiv resa med fokus på hälsa och välmående. Dagarna varvas med olika träningsformer, skön avkoppling och att ha roligt tillsammans!

AVSLUTAD RESA Följ med oss på en härlig träningsresa på Mallorca den 22-29 oktober 2022!

Det här är resan för dig som tycker om att röra på dig, hålla dig stark längre och vill ha en aktiv semester, men i lugnare tempo. Kanske vill du komma igång att motionera efter ett uppehåll? Träningen är uppbyggd kring arrangören Springtimes tre hörnstenar: Rörlighet (yoga, vattenjympa, stretch), Styrka (cirkelträning, core) och Kondition (stavgång, jogg- ning, dans och gympa).

Med på resan finns flera instruktörer och du kan välja mellan cirka fem pass per dag. En stående populär aktivitet är vår bergsvandring i bergskedjan Sierra de Tra- muntana, som finns med på Unescos världsarvslista under kategorin “kulturlandskap”. En av dagarna gör vi ett besök på en
lokal vingård. Vi bor på Senses Palma Nova Hotel vid strandprome- naden. Vid hotellet finns flera poolområden, snackbar, gym, bastu, jacuzzi och turkiskt bad. Vi tränar på hotellets solterrasser med en härlig vy över strand och hav. Det finns ett bra utbud av shopping, restauranger och nöjen i närheten och det är inte långt till Palma stad som du enkelt når med buss. Det finns också flera trevliga vandringsleder och golfbanor. Hotellet är endast öppet för personer fyllda 16 och uppåt.

Njut och må bra med Icakuriren på Mallorca!

Magdalena Forsberg håller i tabata

Magdalena Forsberg har tränat och rört sig i hela sitt liv, ända sedan längdåkningskarriären började i 7-års åldern. Idag går hennes träning i första hand ut på att må bra.Målet är känna sig stark, orka med utmaningar och skoj längs livets väg. Under veckan får vi möjlighet att prova tabata tillsammans med Magdalena. Tabata är en allsidig mix av intervallträning med övningar för rörlighet, kondition,
styrka, balans. Dessutom kommer Magdalena hålla i både stavgång och bjuda oss på en föreläsning.

Tobias Karlsson följer med oss på resan.

Han har dansat sedan barnsben och är välkänd för alla som följer Let’s dance på tv. Självklart är det Tobias som håller i danspassen.

Njut och må bra med Icakuriren på Mallorca!

Välj bland dessa träningspass!

Förutom nedanstående finns även promenad- och löppass.

Core

Styrke och balansövningar för mage, rygg, höft och säte. Du ökar din bålstabilitet och
förebygger belastningsskador.

Yoga

Morgonyoga: Syftet är att låta hela kroppen mjukas upp efter natten och föregående träningsdag.
Du gör övningar som alla kan göra, inte för tekniskt eller tempomässigt komplicerade. Du blir närvarande i din kropp och i nuet, resultatet blir en skön känsla som följer med under resten av dagen.

Eftermiddagsyoga: Syftet är att utforska yogans olika möjligheter. En mer teknisk klass, där du kan utvecklas och få mer kunskap om yoga, vilken nivå du än befinner sig på. Du kommer att bli smidig, balanserad och inspirerad. På sikt blir du starkare, mer flexibel, får bättre kroppskontroll. Passar alla, framför allt dig
som är nyfiken och intresserad av själva träningsformen yoga.

Lär dig gymma

Du får lära dig basövningarna på gymmet. Vi går igenom ett helkroppsprogram som passar dig som vill börja träna på gym. Dans Sveriges mest populära danslärare Tobias Karlsson kommer bjuda på danspass som alla kan vara med på. Passen är anpassade så att du kan vara absolut nybörjare, men även ha mycket dans i kroppen. Du kommer att få dansa allt från samba till paso doble och självklart något schlagerpass. Passen är gruppklasser där man dansar en och en.

Cirkelfys

Ett roligt träningspass för hela kroppen. Vi tränar i olika stationer. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och visar hur det går att göra dem lättare eller tyngre. Du kan då själv välja hur belastande
träning du vill ha samtidigt som du upplever en energifull gruppkänsla. Passet inleds med uppvärmning
och avslutas med en skön nedvarvning och rörlighet.

Utbud av pass kan variera beroende på antalet deltagare.

AVSLUTAD RESA – Resefakta

Resedatum
Avresa 22 oktober 2022
Hemresa 29 oktober 2022

Pris
15 950 kr per person i delat
dubbelrum (ej havsutsikt)

Allt detta ingår
– Flyg med SAS från Stockholm eller Köpenhamn till Mallorca t/r, inkl skatter och 23 kg bagage, transfers.
– 7 hotellövernattningar i vald rumskategori.
– Halvpension (7 frukostar, 5 middagar och 2 luncher).
– All träning och föreläsningar enligt program samt bergspasset.
– Vingårdsbesök.
– Springtimes reseledarservice på plats.
– Dans med Tobias Karlsson.

Övriga resevillkor får du vid bokningen.

Boka:

Ring: Springtime 08-545 535 40

Mejla: info@springtime.se

www.springtime.se/

Ett samarbete mellan Icakuriren, Hemmets Journal och Springtime.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top