AVSLUTAD RESA: Hälsoresa till vackra Mallorca

Följ med Icakuriren på en aktiv resa med fokus på hälsa och välmående. På programmet finns olika träningsformer, skön avkoppling och trevligt umgänge med goda middagar.

Följ med Icakuriren på träningsresa till Mallorca den 21 – 28 oktober 2023!

Aktiv Senior är en resa för dig som tycker om att röra på dig, hålla dig stark länge och vill ha en aktiv semester men i lugnare tempo. Kanske vill du komma igång att motionera ­efter ett uppehåll?
Träningen är uppbyggd runt Springtimes tre hörnstenar:
Rörlighet: yoga, vattenjympa, stretch.
Styrka: cirkelträning, core.
Kondition: stavgång, jogg, dans och jympa.

Med på resan finns flera instruktörer, och du kan välja mellan cirka fem pass per dag. En stående populär aktivitet är vår bergsvandring i bergskedjan Serra de Tramuntana, som finns med på Unescos världsarvslista under kate­gorin ”kulturella landskap”.
En av dagarna gör vi ett vingårdsbesök på en lokal vingård. Vi bor på Reverence Mare Palmanova (tidigare Senses) vid strandpromenaden. Vid hotellet finns flera pooler, både inom- och utomhus, snackbar, gym, bastu och spa-avdelning. Vi tränar på hotellets solterrasser med en härlig vy över strand och hav.
Det finns ett bra utbud av shopping, restauranger och nöjen i närheten, och det är inte långt till Palma stad som du enkelt når med buss. Det finns också flera trevliga vandringsleder och golfbanor. Hotellet är endast öppet för personer fyllda 16 och uppåt.

Favorit i repris! Icakurirens och Springtimes träningsresa har varit en succé flera år i rad.

Malin Berghagen lär ut skön yoga

God hälsa har alltid varit Malin Berghagens ledstjärna. Redan som barn fanns intresset för kropp och själ, vilket hon tagit vidare genom yoga. Malin har medverkat i en rad svenska filmer och tv-serier och varit programledare. Idag är hon en uppskattad yogainstruktör.
 – Yogan håller min kropp frisk, smidig och stark, säger Malin.
Under veckan får vi möjlighet att prova yoga tillsammans med Malin.

Camp Mallorca och Aktiv Senior erbjuder många olika träningspass

Cirkelfys Ett roligt träningspass för hela kroppen. Vi tränar i olika stationer. Ledaren går igenom alla övningar före passet och visar hur det går att göra dem lättare eller tyngre. Du kan då själv välja hur belastande träning du vill ha sam­tidigt som du upplever en energifull gruppkänsla. Passet inleds med uppvärmning och avslutas med skön nedvarvning och rörlighet.

Core Styrke- och balansövningar för mage, rygg, höft och säte.
Du ökar din bålstabilitet och före­bygger belastningsskador.

Dans Dansglädje i ett skönt tempo. Här tränar du kondition, balans och koordination utan att riktigt tänka på det. Med musiken som kraftkälla och ledarens guidning showar du loss i ett gäng lekfulla koreografier. Varje låt har sin egen attityd och karaktär, bara att härma och hänga på! Du behöver inte ha dans- eller träningsvana. Det handlar helt enkelt om din lust till rörelse och ditt uttryck på just din nivå.

Lär dig gymma Du får lära dig basövningarna på gymmet. Vi går igenom ett helkroppsprogram som passar dig som vill börja
träna på gym.

På hotellet finns mysig restaurang och bar vid poolen.

Yoga med Malin Berghagen
Vi utforskar yogan genom Malins mjuka och kärleksfulla guidande. Med bas från ashtanga och hathayogan njuter vi av yogaklasser på terrassen där alla kan vara med, både nybörjare som vana utövare. För Malin är yoga en livsstil och hennes syfte är alltid att du ska få möjlighet att hitta din unika väg och våga utvecklas här och nu.

Resfakta

Resedatum: 21 – 28 oktober 2023

Pris: Från 16 950 kronor per person i delat dubbelrum (ej havsutsikt)

Researrangör: Springtime

Valuta: Euro

Allt detta ingår:

  • Flyg med SAS från Arlanda/Göteborg/Köpenhamn till Mallorca t/r, inkl skatter och 23 kg bagage, transfer
  • 7 hotellövernattningar i vald rumskategori
  • Halvpension (7 frukostar, 5 middagar och 2 luncher)
  • All träning och föreläsningar enligt program samt bergspasset
  • Vingårdsbesök
  • Springtimes reseledarservice på plats
Frukost och middag i fin miljö ingår i priset.

Boka

Ring: 08-545 535 40

Mejla: info@springtime.se

https://springtime.se/

Övriga resevillkor får du vid ­bokningen. Vi reserverar oss för program- ändringar, valuta- eller skatte-förändringar som står utanför vår kontroll.

Resan är ett samarbete mellan Icakuriren och Springtime.

Icakurirens läsarresor presenteras av Forex

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top