Följ med Icakuriren på kryssning med mingel, god mat och spännande möten

Skäm bort dig själv i höstmörkret med en lyxig kryssning tillsammans med alla oss på Icakuriren! Den 18 oktober avgår Viking Line Cinderella från Stockholm för ett dygn med mingel, god mat och inspirerande möten – och du har chans att följa med!

Inför den här kryssningen har vi på redaktionen samlat ihop några av våra populära profiler samt ett gäng nyare bekantskaper som vi gärna vill introducera för er läsare.

Sofia Antonsson är dietist och expert på IBS och maghälsa och har tidigare tipsat oss om goda vegetariska rätter som passar även för dig med IBS. Under kryssningen kommer hon att lära oss ännu mer om maghälsa.

Följ med Icakuriren på kryssning med mingel, god mat och spännande möten
Sofia Antonsson.

Marie-Louise Marc är livsstilsjournalisten som blev feelgood-författare. I sina böcker “Bettys värld” och “Bettys val” berättar hon om journalisten Betty Svan på glossiga magasinet Gala. Med tanke på att Marie-Louise själv jobbat på bland annat modemagasinet Elle kan man inte låta bli att undra hur mycket av inehållet i böckerna hon hämtat från verkligheten, eller hur? Det och mycket annat får du chansen att fråga henne om! Tillsammans med förläggaren Pia Printz kommer hon att prata om varför vi älskar feelgood-literatur, och om att byta bana mitt i livet.

Följ med Icakuriren på kryssning med mingel, god mat och spännande möten
Marie-Louise Marc och Pia Printz.

Stylist Hedvig Andér och frisör och makeupartist Heléne Hagman känner du igen från Modejouren, där utvalda läsare får hjälp att hitta en ny stil. För första gången någonsin får vi nu uppleva Modejouren live, då en kvinna kommer att få en makeover ombord på båten. Dessutom delar Hedvig och Helene med sig av sina bästa stiltips.

– Vi vill hjälpa kvinnor att hitta en stil som passar med deras personlighet. Vi uppmanar kvinnor att sträcka på sig och se på sig själva och sin kropp som en tillgång, säger Hedvig Andér.

Följ med Icakuriren på kryssning med mingel, god mat och spännande möten
Hedvig Andér och Heléne Hagman.

Alla dessa härliga personer, samt vår relationsexpert Ingemar Gens, kakdrottningen Birgitta Rasmusson, stickexperten Johanne Ländin och självklart alla oss på redaktionen får du träffa och umgås med under ett helt dygn. Vi har komponerat ihop en speciell 3-rättersmiddag bara för våra läsare, och både frukost- och lunchbuffé ingår.

Följ med Icakuriren på kryssning med mingel, god mat och spännande möten
Helena Rönnberg.

Vår chefredaktör Helena Rönnberg och programledaren Anton Körberg håller i rodret under hela kryssningen.

Hoppas att du vill hänga med – vi på redaktionen ser fram emot att få träffa dig!

Pris från 1 254 kr. Ring Viking Line på 08-452 40 00 och uppge bokningskod ICAKURIR eller boka online genom att klicka här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top