Hallonsorbet med limesmak
Det är något speciellt med sorbet – läskande och smakrikt på en och samma gång. Servera med färska bär och minimaränger.
Det är något speciellt med sorbet – läskande och smakrikt på en och samma gång. Servera med färska bär och minimaränger.
När man steker frukt i ugnen händer det något! Smakerna blir mer koncentrerade och frukten blir godare. Lite syrlig crème fraiche smakar gott till nektarinerna.
Färska aprikoser och kokos är en oemotståndlig kombination! Gör pajerna i små, gulliga portionsformar och servera med vaniljsås!
När Annelie bjuder på tårtan som sonen gjorde i skolan vill alla ha receptet.
Och visst smakar den härligt med både maräng och daim.
En lättfixad dessert som passar för solvarma dagar! Kombinationen blåbär och citron är väldigt god. Prova själv!
Jordgubbar och rabarber smakar väldigt gott tillsammans. Använd köpt eller hemgjord flädersaft till din glass!
Efter kräftorna smakar det alltid bra med någonting sött och friskt. Och vad kan väl passa bättre än en kaka med röda vinbär?
En läcker och somrig cheesecake fylld med färskostkräm samt rabarber- och jordgubbssylt.
Mischas mormor står bakom receptet på de här ljuvliga pannkakorna som serveras som efterrätt med hallonmylta och strösocker.
En enkel och somrig efterrätt som du snabbt svänger ihop.
”Jag växte upp med pulvernyponsoppa. Det här är barndomsnostalgi för mig, fast på riktigt. Pulver kommer inte över min tröskel”, säger Sandra.
Ett säker kort på fikabordet är toscakakor i alla dess former. Sött, knaprigt, lite salt och oemotståndligt. Här är tre nya recept du måste prova!