Lättbakat och frasigt tunnbröd – läsarrecept
Det goda och frasiga tunnbrödet har bakats sedan urminnes tider. Helenas variant har råg- och vetemjöl i degen.
Det goda och frasiga tunnbrödet har bakats sedan urminnes tider. Helenas variant har råg- och vetemjöl i degen.
Vårens första nässlor är fullpackade med nyttigheter: vitaminer, mineraler och järn. Passa på att plocka och använd i bröd.
Valnötter och torkade aprikoser är fantastiskt gott i frukostbröd.
Läckra fröfrallor som smakar extra gott tillsammans med en riktigt god ost. Ett läsarerecept från Lilli-Ann Bertilsson i Skillingaryd.
Baka och bjud brödet direkt ur en kastrull! Ett recept av konstnären Lena Linderholm.
Ett spännande bröd som jäser över naten och bakas i en gryta i ugnen. Brödet får en fin, hård yta och känns som det vore bakat i en riktig proffsugn. Ett läsarrecept från Helena Bjurulf.