Smördegsinbakade prinskorvar
Naggande goda prinskorvar i smördeg som du kan göra dagen innan. Ställ plåten övertäckt med plastfolie i kylskåp.
Naggande goda prinskorvar i smördeg som du kan göra dagen innan. Ställ plåten övertäckt med plastfolie i kylskåp.
Marocko är det vanligt att äta säsongens solmogna frukt efter maten. Denna sallad är lika enkel som god. Servera gärna hett mynta-te efteråt.
Snabblagad pastarätt med salsiccia, champinjoner och gräddig sås.
Pesto är Italiens universalsås och funkar till det mesta. Här med rigatoni och haricots verts.
Smart allt i ett-rätt där man även kan blanda ner lite kokt ris om man vill.
En härlig och snabblagad matvetesallad med blomkål, ärtor och halloumi, Ringla gärna extra olivolja över salladen och pressa över citronsaft. Rostade solroskärnor är gott till.
Passa på att använda nektariner i salladen när de är som godast! Servera med stekt halloumi, kokt matvete, bladspenat och basilikasås.
Med bara fem ingredienser svänger du ihop Monicas kasslergratäng. Enkel, budgetvänlig och väldigt god!
Visst kan man äta gott för en liten peng! Vår matskribent Kristina Eriksson lagar snabbt och enkelt fem mättande, nyttiga – och jättegoda! – rätter för två. Alla kostar under 30 kronor per portion.
Denna variant av pasta bolognese görs med isterband och är både snabblagad, god och billig per portion!
Ät gott för en liten peng! De här snabblagade morotsbiffarna, som serveras med libabröd och vitkål- och broccoliråkost, är inte bara billiga per portion utan också mättande, nyttiga, och goda.