Smakrik apelsinglögg
Apelsin sätter frisk smak på glöggen och serveras vackert med rosmarinkvist. Glöggen tar bara 20 minuter att göra, men behöver några timmar i kylen innan servering.
Apelsin sätter frisk smak på glöggen och serveras vackert med rosmarinkvist. Glöggen tar bara 20 minuter att göra, men behöver några timmar i kylen innan servering.
De här ljuvliga bollarna fyllda med ädelost, creme cheese och honung går snabbt att göra.
Med färdig pepparkaksdeg och lite mandel gör du enkelt julens godaste kakor!
Lunch, tjejmiddag eller sen kvällsvickning. Denna festliga rulle passar när man vill bjuda på något extra trevligt. Ett läsarrecept från Eva Nilborn.
Baka och bjud brödet direkt ur en kastrull! Ett recept av konstnären Lena Linderholm.
Du behöver 300 g jordgubbar 1 st banan 1,5 dl sojamjölk med vaniljsmak 1 dl apelsinsaft pressad Topping 150 g mörk choklad Gör så här…
Du behöver 4 st ägg 6 dl mjölk 1 tsk citronskal finrivet 3,33 dl vetemjöl 0,25 tsk salt 2 tsk vaniljsocker 4 msk strösocker 50…
Du behöver Sockerkakssmet 50 g smör rumsvarmt 4 msk strösocker 2 st äggulor 2 msk mjölk 1,5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Maräng 2 st…
Du behöver 700 g färskpotatis 1 st grön sparris knippe 1 st lök knippe 4 st knippmorötter 12 st sockerärtor Örtolja 1 st basilika knippa…