Fest

Glögg med apelsin i glaskanna med röd rosett, bredvid pepparkakor med mandlar och glas med upphälld glögg.

Smakrik apelsinglögg

Apelsin sätter frisk smak på glöggen och serveras vackert med rosmarinkvist. Glöggen tar bara 20 minuter att göra, men behöver några timmar i kylen innan servering.

Chokladtoppad jordgubbsglass

Du behöver 300 g jordgubbar 1 st banan 1,5 dl sojamjölk med vaniljsmak 1 dl apelsinsaft pressad Topping 150 g mörk choklad Gör så här…

Pannkakor med jordgubbar

Du behöver 4 st ägg 6 dl mjölk 1 tsk citronskal finrivet 3,33 dl vetemjöl 0,25 tsk salt 2 tsk vaniljsocker 4 msk strösocker 50…

Sommarkrans med jordgubbar

Du behöver Sockerkakssmet 50 g smör rumsvarmt 4 msk strösocker 2 st äggulor 2 msk mjölk 1,5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Maräng 2 st…

Färskpotatis- och primörsallad

Du behöver 700 g färskpotatis 1 st grön sparris knippe 1 st lök knippe 4 st knippmorötter 12 st sockerärtor Örtolja 1 st basilika knippa…