Ädelostbollar med pekannötter

De här ljuvliga bollarna fyllda med ädelost, creme cheese och honung går snabbt att göra.

Du behöver

  • 150 gram ädelost, t.ex. Saint Agur
  • 2 matskedar creme cheese
  • 1 matsked flytande honung
  • 8 tarteletter eller krustader
  • Garnering
  • Pekannötskärnor, gärna kanderade

Gör så här

1

Mixa ihop ädelost och färskost i matberedare monterad med en kniv.

2

Forma massan till en rulle och dela den i 8 bitar.

3

Forma bitarna till bollar, lägg dem i en väl rengjord burk och förvara i kylskåp.

4

Ringla lite honung och lägg en ostboll i varje tartelette inför serveringen.

5

Garnera med pekannötter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top