Smakrik apelsinglögg
Apelsin sätter frisk smak på glöggen och serveras vackert med rosmarinkvist. Glöggen tar bara 20 minuter att göra, men behöver några timmar i kylen innan servering.
Apelsin sätter frisk smak på glöggen och serveras vackert med rosmarinkvist. Glöggen tar bara 20 minuter att göra, men behöver några timmar i kylen innan servering.
Du behöver Sockerlag 1 dl strösocker 1 dl vatten 1 msk finriven ingefära Drink 80-100 ml gin t ex Bombay Sapphire 60 ml silad färskpressad…
Du behöver isbitar 2 st citron pressad saft 1 st citron i skivor 1 l hallon färska 1 l sockerdricka Gör så här 1 Fyll…
Du behöver 700 ml brännvin special 3 st dillkvistar 1 tsk hela fänkålsfrön Gör så här 1 Häll brännvinet i en skål och lägg i…
Du behöver 40 ml gin 20 ml silad färskpressad citronsaft 15 ml sockerlag se steg 4 is 100 ml flaska torrt mousserande vin förslagsvis en…
Du behöver 40 ml tequila 0.5 st lime 1-3 skiva jalapeño färsk is ginger ale jelapeno till dekoration Gör så här 1 Häll upp tequilan…
Du behöver 1 st citron 15 st blad citronverbena 75 cl ren vodka eller brännvin special 1 tsk socker Gör så här 1 Tvätta citronen…
Du behöver 0.5 st ananas ekologisk 0.5 st apelsin ekologisk 16 cl mörk rom 4 dl apelsinjuice kyld 2 dl ananasjuice kyld 2 msk limesaft…