Påskens bål – gott att dricka till påskbuffén

En syrlig och fräsch fördrink.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner

Du behöver

Ingredienser:

1 vältvättad citron i tunna skivor

2-3 vältvättade lime i tunna skivor

1/4 kruka timjan, gärna citrontimjan

1/2 liter grovkrossad is

1 flaska Prosecco, 750 ml

1 flaska fruktsoda (ca 4 dl)

Färskpressad saft av 4 apelsiner

Gör så här

Blanda citrusskivor och timjan i en stor skål. Toppa med rikligt med is. Fyll på med prosecco, fruktsoda och apelsinsaft, rör om försiktigt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top