-

Långkokt högrevsgryta
2 ½ timmar -

Fisk- och skaldjursgryta
1 ½ timme -

Kryddig korvgryta
40 minuter -

Tomatgryta med tortellini och parmesan
Ca 1 timme -

Paneer masala
Ca 1 timme -

Matjes-cheesecake
30 minuter + tid att stelna -

Citronkaka med hallonglasyr
1 timme 20 minuter + tid att svalna -

Färskpotatis- och äggsallad
45 minuter -

Snabb och enkel mangosill
20 minuter + kyltid -

Inkokt lax
1 timme + tid att kallna -

Ugnsbakad lax med pestotäcke
20 minuter + ugnstid -

Fransk kycklinggryta med svamp
40 minuter -

Salsicciaplåt med spetskål
40 minuter -

Fläskytterfilé med potatisgratäng
-

Chilitorsk med pressad potatis
-

Köttfärsbiffar i svampsås