-

Mascarponetrifle med jordgubbar
25 minuter + tid för sylten att kallna -

Hälleflundra med pumpapuré
50 minuter + rimning -

Marinerat ankbröst med citrussmaker
40 minuter + marineringstid -

Fördrink: Granatäppeldrink med prosecco
10 minuter + tid för sockerlagen att kallna -

Julköttbullar
-

Ris à la Malta med hjortronsylt
-

Apelsingriljerad skinka
-

Apelsin- och rosmaringravad lax
-

Lime- och chilisill
-

Julig sillsallad med äpple
-

Saffranscheesecake med lingon
50 minuter + frysning och tining -

Minigratänger med grönkål
40 minuter -

Pizzasnäckor med julskinka
20 minuter -

Smördegsstjärnor med skagenröra
50 minuter -

Kycklingröra med saffran på crostini
40 minuter + tid i kylskåp -

Tigerkaka med getostkräm
15 minuter