-

Hallonsorbet med limesmak
20 minuter + tid i frysen -

Persiljemarinerade kycklingfiléer
ca 25 minuter + 22 minuter i ugn -

Färskpotatissallad med varmrökt lax
40 minuter -

Gratinerade nektariner i ugn
Tid 15 minuter + 25 minuter i ugnen -

Västerbottenpaj i miniformat
ca 20 minuter + 20 minuter att vila + 30 minuter i ugn -

Kantarellflarn med bacon och dill
Tid ca 25 minuter + 15–20 minuter i ugn -

Aprikos- och körsbärspaj med smultäcke
Tid 25 minuter + 25 minuter i ugnen -

Läsarrecept: Enkel marängtårta med daim
-

Blåbärsglass med citronsmak
25 minuter + tid i frysen -

Smashad potatis – krispigt gott
-

Korvspett med ris och chiliaioli
-

Fläderparfait med jordgubbs- och rabarbersås
30 minuter + tid i frysen -

Morotsfocaccia med lökdipp
1 timme + kalljäsning 8–12 timmar + 50 minuter jäsning före gräddning -

Sockerkaka med flädermarinerad fruktsallad
40 minuter -

Vinbärskaka med mandelmassa
1 ¼ tim -

Kantarellpaj med kryddost
1 ¼ tim + 1 ½ tim i kylen