- 

Färgglada fyllda paprikor med kött- och chorizofärs
2 timmar - 

Rostad paprikasoppa med brödkrutonger
1 timme - 

Paprikagalette med sardeller och getost
1,5 timme + tid att kallna - 

Paprikapizza med mozzarella och oliver
45 minuter - 

Läsarrecept: Färskostkräm, räkor och stenbitsrom med rågknäcke
 - 

Frasig filodegspaj med lammfärs
30 minuter + 40-50 minuter i ugn - 

Kålpudding i stekpanna med fläskfärs, lingon och snabbinlagd gurka
30 minuter - 

Matvetesallad med blomkål och ärtor
30 minuter - 

Sallad med halloumi och nektariner
30 minuter - 

Räk- och mangosallad med srirachamajonnäs
45 minuter - 

Hallonsorbet med limesmak
20 minuter + tid i frysen - 

Persiljemarinerade kycklingfiléer
ca 25 minuter + 22 minuter i ugn - 

Färskpotatissallad med varmrökt lax
40 minuter - 

Gratinerade nektariner i ugn
Tid 15 minuter + 25 minuter i ugnen - 

Västerbottenpaj i miniformat
ca 20 minuter + 20 minuter att vila + 30 minuter i ugn - 

Kantarellflarn med bacon och dill
Tid ca 25 minuter + 15–20 minuter i ugn