- 
 Långkokt högrevsgryta2 ½ timmar
- 
 Fisk- och skaldjursgryta1 ½ timme
- 
 Kryddig korvgryta40 minuter
- 
 Tomatgryta med tortellini och parmesanCa 1 timme
- 
 Paneer masalaCa 1 timme
- 
 Matjes-cheesecake30 minuter + tid att stelna
- 
 Citronkaka med hallonglasyr1 timme 20 minuter + tid att svalna
- 
 Färskpotatis- och äggsallad45 minuter
- 
 Snabb och enkel mangosill20 minuter + kyltid
- 
 Inkokt lax1 timme + tid att kallna
- 
 Ugnsbakad lax med pestotäcke20 minuter + ugnstid
- 
 Fransk kycklinggryta med svamp40 minuter
- 
 Salsicciaplåt med spetskål40 minuter
- 
 Fläskytterfilé med potatisgratäng
- 
 Chilitorsk med pressad potatis
- 
 Köttfärsbiffar i svampsås