-

Kotlettgryta med sardeller och oliver
40 minuter -

Vegetarisk bolognese på belugalinser med ajvar och mynta
40 minuter -

Fried rice med kyckling
30 minuter+tid för riset att kallna -

Glutenfri paj med kassler och bacon
-

Portionspajer med kallrökt lax
-

Fiskgratäng med vitvinssås
-

Färgglada fyllda paprikor med kött- och chorizofärs
2 timmar -

Rostad paprikasoppa med brödkrutonger
1 timme -

Paprikagalette med sardeller och getost
1,5 timme + tid att kallna -

Paprikapizza med mozzarella och oliver
45 minuter -

Läsarrecept: Färskostkräm, räkor och stenbitsrom med rågknäcke
-

Frasig filodegspaj med lammfärs
30 minuter + 40-50 minuter i ugn -

Kålpudding i stekpanna med fläskfärs, lingon och snabbinlagd gurka
30 minuter -

Matvetesallad med blomkål och ärtor
30 minuter -

Sallad med halloumi och nektariner
30 minuter -

Räk- och mangosallad med srirachamajonnäs
45 minuter