-

Färgglada fyllda paprikor med kött- och chorizofärs
2 timmar -

Rostad paprikasoppa med brödkrutonger
1 timme -

Paprikagalette med sardeller och getost
1,5 timme + tid att kallna -

Paprikapizza med mozzarella och oliver
45 minuter -

Läsarrecept: Färskostkräm, räkor och stenbitsrom med rågknäcke
-

Frasig filodegspaj med lammfärs
30 minuter + 40-50 minuter i ugn -

Kålpudding i stekpanna med fläskfärs, lingon och snabbinlagd gurka
30 minuter -

Matvetesallad med blomkål och ärtor
30 minuter -

Sallad med halloumi och nektariner
30 minuter -

Räk- och mangosallad med srirachamajonnäs
45 minuter -

Hallonsorbet med limesmak
20 minuter + tid i frysen -

Persiljemarinerade kycklingfiléer
ca 25 minuter + 22 minuter i ugn -

Färskpotatissallad med varmrökt lax
40 minuter -

Gratinerade nektariner i ugn
Tid 15 minuter + 25 minuter i ugnen -

Västerbottenpaj i miniformat
ca 20 minuter + 20 minuter att vila + 30 minuter i ugn -

Kantarellflarn med bacon och dill
Tid ca 25 minuter + 15–20 minuter i ugn