-
Ängamat – god soppa med primörer
50 minuter -
Grillad sparris och citronhollandaise
45 minuter -
Morotsflarn med lök och fetaostkräm
1 timme -
Primörsallad med grön salsa
35 minuter -
Paj med broccoli, fetaost och oliver
2 timmar -
Lök- och korvpaj
1 timme och 30 minuter -
Paj med gravlax och spenat
1 timme och 30 minuter -
Texmex-paj med nachos
40 minuter -
Medelhavspaj med grönsaker och delikatesser
1 timme och 30 minuter -
Rågbröd med sill, ägg och brynt smör
30 minuter -
Tunnbröd med räkröra och omelett
30 minuter -
Focaccia med kyckling och spenat
30 minuter -
Pita med blomkål och hummus
30 minuter -
Hallonformar med kokos och lime
40 minuter + kyltid och ugnstid -
Lemon curd- och marängsnitt
30 minuter + ugnstid -
Mjölkchoklad-och pistagecookies
45 minuter + kyltid och ugnstid