-

Italiensk klassiker: Ossu buco med saffransrisotto
60 minuter -

Baka glutenfritt: Clafoutis med plommon
20 minuter -

Baka i gryta: Knaprigt bröd med hasselnötter
50 minuter -

Asiatisk färs i salladsblad
30 minuter -

Potatistortilla med paprikasalsa
40 minuter -

Kalvfärsgryta med äpple
50 minuter -

Festlig teriyakilax
30 minuter -

Snabblagad tataki på halstrad oxfilé
30 minuter -

Lättlagat ugn: Butternutpumpa med frön och örter
15 minuter -

Ugnsbakad torsk med sandefjordsås
60 minuter -

Rödbetssallad med grönkål
70 minuter -

Saftig päronkaka med toscatäcke
30 minuter -

Catherines heta currypanna
40 minuter -

Björnbärsrutor med kardemumma
60 minuter -

Kyckling med barbequesmak
50 minuter -

Vanjas ljuvliga persikodessert
60 minuter