- 

Aubergineröra ur boken Al dente
25 minuter - 

Quinoa-frikadeller med spenat
45 minuter - 

Spenatsallad med varmrökt lax
15 minuter - 

Spenatpajer med bacon
90 minuter - 

Sockerkaka med limekräm och mango
75 minuter - 

Varmrökt lax med pappardelle
40 minuter - 

Råstekt sparris med pinjenötter
20 minuter - 

Marängsviss med vit chokladsås
4 minuter - 

Lammfärsspett med couscous
45 minuter - 

Grillad melon med hjärtsallad
25 minuter - 

Ugnsbakad portabello
45 minuter - 

Vit pizza med mozzarella & pesto
30 minuter - 

Panzanella caprese
60 minuter - 

Entrecote med ramslökssås
30 minuter - 

Sparris med majonnäs
30 minuter - 

Ramslökssoppa med brödkrutonger
45 minuter