-

Endivsallad med oliver och lax
10 minuter -

Kycklingspett med bagarpotatis
30 minuter -

Tranbärscooler med ingefära
5 minuter -

Färsgryta med vita bönor
20 minuter -

Saftig rödbetskaka
60 minuter -

Krustader med avokado och räkor
15 minuter -

Getostbollar med kavringsmulor
15 minuter -

Chokladfondant med fruktbollar
30 minuter -

Vintersallad med nötter och blåbär
10 minuter -

Parmesangratinerad polenta med färska örter
20 minuter -

Helstekt oxfilé med tryffelsky och karamelliserade fikon
90 minuter -

Västerbottensvåfflor med löjrom
20 minuter -

Salta schackrutor med örter
-

Sprudlande Crème ninon med mousserande vin
20 minuter -

Jordärtskockssoppa med blomkål
-

Spenatpaj med gravlaxtopp eller korvtopp
75 minuter