Kryddiga snacks

Du behöver 3 dl valnötter 1 msk carobpulver 1 tsk kanel 1/2 tsk muskot, mald eller riven 1/2 tsk kryddnejlika 3 msk honung Gör så...


10 portioner

Du behöver

  • 3 dl valnötter
  • 1 msk carobpulver
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk muskot, mald eller riven
  • 1/2 tsk kryddnejlika 3 msk honung

Gör så här

1
1 Finhacka valnötter i matberedaren.

2
2 Tillsätt carobpulver och kryddor, kör tills allt blandats.

3
3 Lägg i honung och kör igen.

4
4 Smeten är klar då du kan rulla den till bollar eller trycka ut i formar.


Kommentar:
Extra goda en kall vinterdag! Kryddorna får dig att hålla dig varm.

Receptet kommer från boken “Raw delight” av Erica Palmcrantz Aziz och Irmela Lilja, Ica bokförlag 2010

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top