- 

Köttfärssås med blomkål
40 minuter - 

Frito pie med nötfärs
40 minuter - 

Läsarrecept: Färsbiffar med keso och morot
40 minuter - 

Sötpotatisgryta med kokosmjölk
30 minuter - 

Omelett med sötpotatis
35 minuter - 

Bakad sötpotatis med fetaostkräm
60 minuter - 

Semmelfyllning med solroskärnor
15 minuter - 

Semmelfyllning med mandelmassa
5 minuter - 

Semmelfyllning med mandel
10 minuter - 

Chokladkaka med mandel
60 minuter - 

Kycklinglår med parmesan
90 minuter - 

Pasta med valnötspesto
30 minuter - 

Haemul Pajeon från Sydkorea
90 minuter - 

Boxty irländska rakor
30 minuter - 

Galette från Bretagne
60 minuter - 

Socca kikärtspannkaka
90 minuter