-
Bakad potatis med bönsallad
30 minuter -
Skogssvampsoppa med crème fraîche
45 minuter -
Friterad strömming med apelsinsallad
15 minuter -
Grön sallad med tryffelolja
10 minuter -
Entrecôte med rödvinssmör
75 minuter -
Krämig blomkålssoppa med sesamfrön
30 minuter -
Fiskbiffar med chiliris och persilja
20 minuter -
Lammfärsbiffar med ugnsbakade tomater
45 minuter -
Sotad gravlax med äpple- och fänkålssallad
35 minuter -
Pastasallad med sardeller
30 minuter -
Snabb fiskgratäng med kantareller
30 minuter -
Frukostkorv med gräddstuvad spetskål
30 minuter -
Mandeltorsk med morotstrasselecept
30 minuter -
Persiljejärpar med matig sallad
30 minuter -
Grönsakspanna med squash
20 minuter -
Snabb thaigryta med kyckling
25 minuter