-

Festlig teriyakilax
30 minuter -

Snabblagad tataki på halstrad oxfilé
30 minuter -

Lättlagat ugn: Butternutpumpa med frön och örter
15 minuter -

Ugnsbakad torsk med sandefjordsås
60 minuter -

Rödbetssallad med grönkål
70 minuter -

Saftig päronkaka med toscatäcke
30 minuter -

Catherines heta currypanna
40 minuter -

Björnbärsrutor med kardemumma
60 minuter -

Kyckling med barbequesmak
50 minuter -

Vanjas ljuvliga persikodessert
60 minuter -

Saftiga lammfärsbiffar med tabbouleh
45 minuter -

Persikor i rödvin med lättvispad grädde
45 minuter -

Kantarell- och västerbottenpaj
80 minuter -

Hallon- och chokladkladdkaka
50 minuter -

Flatbread med hummus
30 minuter -

Drömtårta
15 minuter