-

Quesadillas med paprika
15 minuter -

Bakad blåbärsgröt med citron
40 minuter -

Rårakor med stekta äpplen
30 minuter -

Bakad potatis med bönsallad
30 minuter -

Skogssvampsoppa med crème fraîche
45 minuter -

Friterad strömming med apelsinsallad
15 minuter -

Grön sallad med tryffelolja
10 minuter -

Entrecôte med rödvinssmör
75 minuter -

Krämig blomkålssoppa med sesamfrön
30 minuter -

Fiskbiffar med chiliris och persilja
20 minuter -

Lammfärsbiffar med ugnsbakade tomater
45 minuter -

Sotad gravlax med äpple- och fänkålssallad
35 minuter -

Pastasallad med sardeller
30 minuter -

Snabb fiskgratäng med kantareller
30 minuter -

Frukostkorv med gräddstuvad spetskål
30 minuter -

Mandeltorsk med morotstrasselecept
30 minuter