-

Grillad kronärtskocka med rucola
-

Sval rödbetssoppa med kokosmjölk och ingefära
-

Lasagnebakelse med färska bönor
-

Rabarber med glass
-

Tryffelpluppar med valfri smak
20 minuter -

Ugnsstekt röding med blomkålsmos och romsås
35 minuter -

Gubbröra på rökt lax
20 minuter -

Stekt strömming med kaprissmör
30 minuter -

Ingefärskyckling med ananas och äpple
40 minuter -

Grillade räkspett med yoghurtdipp
10 minuter -

Varm choklad med cassis
15 minuter -

Kyckling med pesto och mixad tomatsås
20 minuter -

Frukostmüsli med gryn och frön
60 minuter -

Älgstek i gryta
75 minuter -

Vildsvinskarré späckad med katrinplommon och äpple
120 minuter -

Hjortrulader med champinjoner
50 minuter