-

Nougatcigarrer med vallmofrö
30 minuter -

Stekt kycklingfilé med orientaliskt ris
30 minuter -

Rostad tomat- och rödbetssoppa med hasselnötter
60 minuter -

Rödbetspizza med getost, kummin och valnötter
60 minuter -

Grillad sechuankyckling med kramad rödbetssallad
60 minuter -

Rödbetsgravad kalvfilé med nobissås samt äpple- & skottsallad
50 minuter -

Citronlemonad med rödbeta
15 minuter -

Thailändsk fisksoppa med chilisås
20 minuter -

Morotsbröd med solrosfrön
180 minuter -

Äggsallad med rökt lax
30 minuter -

Gräddig pasta med svamp och bacon
30 minuter -

Grillad squash med bulgur och feta
30 minuter -

”Eton mess” marängsviss med hallon
5 minuter -

Rosastekt ankbröst med kantarellsallad
40 minuter -

Löktarte med sardeller
60 minuter -

Panerad spätta med citronpotatis
30 minuter