-

Öppna dumplings med kyckling
75 minuter -

Chokladfondant med skogshallon
40 minuter -

Smörstekt torsk med blomkål
120 minuter -

Hjorttartar med lök och löjrom
35 minuter -

Gougères med gruyèrefyllning
40 minuter -

Ostron med granolja och enbärsgrädde
25 minuter -

Grillade kycklingspett med ljummen tabbouli
30 minuter -

Färsbiffar med grönpeppar
40 minuter -

Fänkålsbiffar med tagliatelle
30 minuter -

Bondsallad med bönor och bacon
30 minuter -

Snabba tekakor – norska rundstykker
50 minuter -

Citronkassler med salvia
30 minuter -

Bönchili med halloumi
30 minuter -

Pasta med kyckling och fetaost
25 minuter -

Sockerstekt lax med tomat- och gurksalsa
25 minuter -

Pyttipanna med merguez
30 minuter