- 

Festlig teriyakilax
30 minuter - 

Snabblagad tataki på halstrad oxfilé
30 minuter - 

Lättlagat ugn: Butternutpumpa med frön och örter
15 minuter - 

Ugnsbakad torsk med sandefjordsås
60 minuter - 

Rödbetssallad med grönkål
70 minuter - 

Saftig päronkaka med toscatäcke
30 minuter - 

Catherines heta currypanna
40 minuter - 

Björnbärsrutor med kardemumma
60 minuter - 

Kyckling med barbequesmak
50 minuter - 

Vanjas ljuvliga persikodessert
60 minuter - 

Saftiga lammfärsbiffar med tabbouleh
45 minuter - 

Persikor i rödvin med lättvispad grädde
45 minuter - 

Kantarell- och västerbottenpaj
80 minuter - 

Hallon- och chokladkladdkaka
50 minuter - 

Flatbread med hummus
30 minuter - 

Drömtårta
15 minuter