-
Stekt makrill med gräslöksfraiche
30 minuter -
Tomatig tortellini med grillad kassler
30 minuter -
Risonisallad med rostade tomater
45 minuter -
Haricots verts-sallad med sesamdressing
15 minuter -
Brödsallad med vårprimörer och örtdressing
35 minuter -
Mandeltårta med maräng, lemon curd och röda bär
90 minuter -
Örtmarinerad ost med timjan
15 minuter -
Vit bönkräm med citron och vitlök
15 minuter -
Päronfocaccia med blåmögelost och timjan
120 minuter -
Lammfärsbullar med mynta, chili och vitlök
35 minuter -
Laxceviche med gurk- och koriandersalsa
30 minuter -
Kryddig krabbröra på grillad baguette
15 minuter -
Asiatisk biffsallad med mynta
25 minuter -
Räkor och fetaost i röd sås
-
Pasta med stekta grönsaker
-
Rabarbergranité med vitt vin
15 minuter