Kyckling i tacosås

Du behöver 4 st kycklingfiléer 1 st burk tacosås (230 g) medel eller het 1 pkt kelda ostsås (4 dl) 1 st rödlök finhackad 1...

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 st burk tacosås (230 g) medel eller het
  • 1 pkt kelda ostsås (4 dl)
  • 1 st rödlök finhackad
  • 1 dl cashewnötter
  • ris eller pasta

Gör så här

1
Skär kycklingfiléerna i ganska stora bitar och lägg dem i en ugnsform. Häll över tacosåsen och därefter ostsåsen. Strö över hackad rödlök och cashewnötter.

2
Sätt formen på en plåt och grädda på nedre falsen i ugnen i 225 grader cirka 20 minuter eller tills kycklingen är färdig. Ta upp en kycklingbit och skär över, köttet ska vara fast och vitt rakt igenom.

3
Servera med (vild)ris, pasta eller bara en sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top