-

Öppen lasagne med kycklinglever, spenat, pinjenötter och parmesan
-

Baconfräst lax
-

Biff med kokos och ingefära
20 minuter -

Grönpestopasta med lufttorkad skinka
30 minuter -

Tomatsoppa med kycklingköttbullar
30 minuter -

Lammfärsbiff med franska Rivierans hetaste bönor
30 minuter -

Stekt strömming med äpple och ansjovis
30 minuter -

Bratwurst med bönsallad och purjosås
30 minuter -

Kräftpasta med tomat och dill
30 minuter -

Dinkelsallad med grönsaker
30 minuter -

Kycklingsoppa på thaivis
30 minuter -

Goda bananmuffins med pärlsocker
-

Maries flottarpanna från Vansbro
-

Rökt älghjärta med äppel-& rotsellerisallad
-

Lingonpannacotta med grönmyntablad
-

Pannacotta med honung och kaffe