-

Melonsallad med plommon, gurka och fikon
20 minuter -

Sconesbröd med frukt till ostbrickan
60 minuter -

Ansjovispajer på rucola
60 minuter -

Wasabikräm med gräslök
3 minuter -

Bönsallad med honungsdressing
10 minuter -

Margaritas i termos
7 minuter -

Primörmorötter med dragonsås
15 minuter -

Dillströmming med hallonsås
25 minuter -

Vaniljsås – hemlagad
20 minuter -

Kikärtscurry med råris grönsaker, frukt och sallad
30 minuter -

Lättfryst rabarber- och gräddfilsglass med rabarberkompott och kryddsmul
40 minuter -

Leverpastej till smörrebröd med sallad, pressgurka och bacon
120 minuter -

Biff i snöre med primörer, ramslök och buljong
45 minuter -

Kokospanerad lax med avocadosallad
30 minuter -

Snabb nudelwok med rostbiff
30 minuter -

Morotstimbaler med smörsky
20 minuter