-

Skinkschnitzel med varm sallad
30 minuter -

Fetaostbiff med varm morotssallad
30 minuter -

Pestolax i ugn med spenatquinoa
30 minuter -

Majsplättar med gurksallad
30 minuter -

Rosa citrongranité med björnbär
20 minuter -

Nougatcigarrer med vallmofrö
30 minuter -

Stekt kycklingfilé med orientaliskt ris
30 minuter -

Rostad tomat- och rödbetssoppa med hasselnötter
60 minuter -

Rödbetspizza med getost, kummin och valnötter
60 minuter -

Grillad sechuankyckling med kramad rödbetssallad
60 minuter -

Rödbetsgravad kalvfilé med nobissås samt äpple- & skottsallad
50 minuter -

Citronlemonad med rödbeta
15 minuter -

Thailändsk fisksoppa med chilisås
20 minuter -

Morotsbröd med solrosfrön
180 minuter -

Äggsallad med rökt lax
30 minuter -

Gräddig pasta med svamp och bacon
30 minuter