-
Endivsallad med oliver och lax
10 minuter -
Kycklingspett med bagarpotatis
30 minuter -
Tranbärscooler med ingefära
5 minuter -
Färsgryta med vita bönor
20 minuter -
Saftig rödbetskaka
60 minuter -
Krustader med avokado och räkor
15 minuter -
Getostbollar med kavringsmulor
15 minuter -
Chokladfondant med fruktbollar
30 minuter -
Vintersallad med nötter och blåbär
10 minuter -
Parmesangratinerad polenta med färska örter
20 minuter -
Helstekt oxfilé med tryffelsky och karamelliserade fikon
90 minuter -
Västerbottensvåfflor med löjrom
20 minuter -
Salta schackrutor med örter
-
Sprudlande Crème ninon med mousserande vin
20 minuter -
Jordärtskockssoppa med blomkål
-
Spenatpaj med gravlaxtopp eller korvtopp
75 minuter