-
Skinkschnitzel med varm sallad
30 minuter -
Fetaostbiff med varm morotssallad
30 minuter -
Pestolax i ugn med spenatquinoa
30 minuter -
Majsplättar med gurksallad
30 minuter -
Rosa citrongranité med björnbär
20 minuter -
Nougatcigarrer med vallmofrö
30 minuter -
Stekt kycklingfilé med orientaliskt ris
30 minuter -
Rostad tomat- och rödbetssoppa med hasselnötter
60 minuter -
Rödbetspizza med getost, kummin och valnötter
60 minuter -
Grillad sechuankyckling med kramad rödbetssallad
60 minuter -
Rödbetsgravad kalvfilé med nobissås samt äpple- & skottsallad
50 minuter -
Citronlemonad med rödbeta
15 minuter -
Thailändsk fisksoppa med chilisås
20 minuter -
Morotsbröd med solrosfrön
180 minuter -
Äggsallad med rökt lax
30 minuter -
Gräddig pasta med svamp och bacon
30 minuter