-

Halländsk långkål på mitt vis
40 minuter -

Rökiga glacerade revbensspjäll
120 minuter -

Friterad strömming med senapskräm
35 minuter -

Inlagd sill med pepparrot och gurka
25 minuter -

Pocherade ägg med löjrom
25 minuter -

Sotad sojagravad lax med svarta sesamfrön
15 minuter -

Ceviche på fjällrödingfilé
30 minuter -

Souvaspanna på lättrökt renkött
20 minuter -

Viltskavspanna med fläsk och potatiskroketter
50 minuter -

Ratatouillesallad med fetaostkräm
20 minuter -

Fetafylld aubergin med tomat
30 minuter -

Pastasallad med fetaost
30 minuter -

Vild gryta med vitlök och senap
30 minuter -

Tabbouleh
-

Texie-mexie-pasta
30 minuter -

Ingers äppelsås till buffé, fisk och kallskuret
15 minuter