-

Värmande curry med kikärter
25 minuter -

Rimmad torsk med grönt ärtskum och forellrom
50 minuter -

Lövbiff med varm bön- och getostsallad
20 minuter -

Indisk vegogryta med ris
25 minuter -

Rödbetssoppa med pepparrotsyoghurt
30 minuter -

Halloumispett med bönkräm
20 minuter -

Fettuccine Alfredo med citron & persilja
20 minuter -

Broccoli med vitlök, chili och vitt vin
15 minuter -

Morot med chorizo, mandel och timjan
30 minuter -

Spetskål med vin, citron och honung
60 minuter -

Ägg från Arpège
30 minuter -

Brownie med nötter och kola
50 minuter -

Hamburgare med ädelost
45 minuter -

Örtfylld strömming med syrad rödlök
30 minuter -

Marmelad på blodapelsin
75 minuter -

Limecurd med ingefära
25 minuter