Recept

  • Ägg från Arpège
    Ägg från Arpège
    30 minuter
  • Brownie med nötter och kola
    Brownie med nötter och kola
    50 minuter
  • Hamburgare med ädelost
    Hamburgare med ädelost
    45 minuter
  • Örtfylld strömming med syrad rödlök
    Örtfylld strömming med syrad rödlök
    30 minuter
  • Marmelad på blodapelsin
    Marmelad på blodapelsin
    75 minuter
  • Limecurd med ingefära
    Limecurd med ingefära
    25 minuter
  • Mandarinetto – mandarinlikör
    Mandarinetto – mandarinlikör
    25 minuter
  • Chutney på kumquat
    Chutney på kumquat
    60 minuter
  • Rosa lemonad på blodgrape
    Rosa lemonad på blodgrape
    15 minuter
  • Fransk köttgryta
    Fransk köttgryta
    90 minuter
  • Stekt halloumi med apelsinfiléer
    Stekt halloumi med apelsinfiléer
    20 minuter
  • Panerad torskfilé med granattsatsiki
    Panerad torskfilé med granattsatsiki
    30 minuter
  • Citronkyckling med tabboulehris
    Citronkyckling med tabboulehris
    30 minuter
  • Lax-och fläsksallad med gräslöksklick
    Lax-och fläsksallad med gräslöksklick
    30 minuter
  • Fiskpanna med saffran
    Fiskpanna med saffran
    20 minuter
  • Ryska piroger med potatisfyllning
    Ryska piroger med potatisfyllning
    80 minuter
Scroll to Top