-

Sparris med nötcreme
35 minuter -

Kycklinglårfilé med sesamglaze
30 minuter -

Grillade kycklingben med basilikabakad potatis
40 minuter -

Bacon & kycklingsandwich
15 minuter -

Kycklingben med ugnsbakade grönsaker
90 minuter -

Chokladtryffelägg med nougat
25 minuter -

Rimmad hjortfilé
-

Rosmarinkryddade lammfärspinnar
20 minuter -

Sillgratäng med lök och grädde
40 minuter -

Falukorv med kinakål
30 minuter -

Fläskkotletter med bönratatouille
30 minuter -

Marinerat ankbröst serverat med ägg, nudlar och buljong
90 minuter -

Lammkotletter med ugnsgrönsaker
120 minuter -

Havskräftor örtgratinerade
20 minuter -

Havets frukter med tomatsås och pasta
20 minuter -

Reninnanlår med lingonsky och svartrotskaka
120 minuter