-

trattkantarellsoppa med morötter och persilja
35 minuter -

Bananmjukglass med kardemumma
120 minuter -

Varm rårissallad med räkor och chili
40 minuter -

Sparriskyckling på risbädd
20 minuter -

Rostade frön med gojibär
15 minuter -

Jordnötter, chokladpuffar och tranbär
5 minuter -

Macadamianötter med kokos och frukt
20 minuter -

Pekannötter rostade i honung
25 minuter -

Cashewnötter med chili och ingefära
30 minuter -

Rostade nötter med rosmarin
20 minuter -

Tomatgratinerade fisk med senapssås
35 minuter -

Falukorv med pikant tomatsås
30 minuter -

Stekt fisk med syrad lök
30 minuter -

Kycklingpanna med quinoa
30 minuter -

Savoykålsoppa med svamp och äpple
30 minuter -

Örtiga köttbullar i sås med spagetti
40 minuter