-
Gräddkokt savoykål med laxfrikadeller
30 minuter -
Färsfylld paprika med kamutvete
30 minuter -
Rödbetskalops med vita timjanbönor
30 minuter -
Kycklingspett med ramslök, prästost och mandel
40 minuter -
Sill och äggsallad med brynt smörcreme
35 minuter -
Räkcocktail med sparris, avokado och mozzarellaost
30 minuter -
Råmarinerad lax med rabarbervinäger och fänkål
45 minuter -
Mangoslush med äpple
5 minuter -
Laxburgare, guacamole och hemgjord coleslaw
-
Laxpaté med räkor och svarvade rödbetor
-
Kaprisbiffar med vete och paprika
30 minuter -
Shrikhand med saffran
20 minuter -
Namaste
-
Mango chutney med ingefära
45 minuter -
Raita med spiskummin
20 minuter -
Tomatchutney med lök och chili
75 minuter